Kanavamuutoksia Maxivision Viihde-palvelussa

Maxivision Viihde- palvelussa tapahtuu kanavamuutoksia kevään aikana. Lähettäjäyritykset ovat ilmoittaneet seuraavista muutoksista:
YLE TEEMA JA FEM YHDISTYVÄT YHDEKSI KANAVAKSI 24.4.2017
Yleisradio on ilmoittanut yhdistävänsä YLE Teema ja YLE Fem kanavat. Uuden kanavan nimeksi tulee YLE Teema & Fem. Kanava jatkaa Maxivision palvelussa kanavapaikalla 5. Muutos vaikuttaa molempien kanavien ohjelmiin. Teeman iltaohjelmisto näkyy kanavalla tiistaista lauantaihin klo 20.00 alkaen. Ruotsinkielinen Fem puolestaan esittää ohjelmia iltaisin klo 17.25 – 20.00. Sunnuntaisin ja maanantaisin YLE Fem esittää ohjelmia koko illan. Lisätietoa muutoksesta voi lukea YLEn sivuilta.
SVT WORLD- KANAVA LOPETTAA 30.4.2017 JA TCM- KANAVA 31.5.2017
Ruotsin yleisradioyhtiö SVT on ilmoittanut lopettavansa kansainvälisen SVT World kanavan lähetykset. Kanavan jakelu päättyy Suomessa 30.4.2017. Ruotsinkielistä ohjelmaa on saatavilla Maxivisionista runsaasti jatkossakin osana Sverige kanavapakettia.Turner Broadcasting on ilmoittanut lopettavansa TCM kanavan jakelun kaikissa Pohjoismaissa. Kanavan viimeinen lähetyspäivä on 31.5.2017.