Kairan Kuidun rakentamistiedote

Valokuituverkon maanrakennustyöt loppusuoralla

Kairan Kuitu Oy:n valokuituverkon rakentaminen on edennyt hyvin ja maanrakentaminen on jo loppusuoralla. Pudasjärven keskustassa työnalla on Huhtotien putkitus ja kaapelointi, minkä jälkeen siirrytään Sivakkasuon rivitalojen kautta Pudasjärven taajama-alueen jälkiliittymien rakentamiseen. Taajaman osalta liittymätilauksilla on jo kiire, sillä uusia liittymiä 100 euron hinnalla otetaan vastaan 5.7.2017 saakka.

Myös taajaman ulkopuolella työt ovat edenneet vauhdilla. Maanrakennuksen osalta valmiita kohteita ovat jo Levo-oja, Autioperä, Salmijärvi sekä Kosamonjärvi. Työt ovat käynnissä Konttilan ja Malisensuon alueilla. Näiden lisäksi Kollajalla tehdään vielä maanrakennusta sekä ilmakaapelien asennusta heinäkuun aikana.

Myöhäisestä keväästä huolimatta työt ovat edenneet vauhdilla maanrakennuksen osalta. Rakennetun verkon ja asiakasliittymien kytkentätyöt ovat jo käynnistyneet ja tavoitteena on saada kytkentätyöt valmiiksi elo-syyskuun aikana.

Hyvää kesää toivottaen,

Kairan Kuitu Oy