TIEDOTE: HAASTAVAT SÄÄOLOSUHTEET AIHEUTTAVAT SÄHKÖKATKOJA

Pudasjärven ja Taivalkosken alueilla on odotettavissa haastavia sääolosuhteita lähivuorokausien aikana. Sähköverkon ylläpidosta vastaava Caruna Oy tiedotti juuri, että sähkökatkoksia on odotettavissa painavan lumikuorman ja kovan tuulen vuoksi. Caruna on lisännyt viankorjaushenkilöstöä ja mahdolliset katkokset korjataan mahdollisimman nopeasti. Kairan Kuidun laitetiloissa on vara-akut, jotka pitävät yhteydet yllä muutaman tunnin ajan. Mikäli sähkökatkos kuitenkin kestää useita tunteja tai vuorokausia, katkeavat tällöin asiakkaiden valokuituyhteydet. Ajantasaiset tiedot Carunan sähköverkon katkoksista löytyy täältä http://hairiokartta.caruna.fi/?lang=fi

Mikäli yhteydet eivät palaa heti sähkökatkon jälkeen, tulee päätelaite käynnistää uudelleen. Mikäli tämänkään jälkeen yhteydet eivät palaa, niin Netplazan tekninen tuki auttaa numerossa 08-2370 6750.