MAXIVISION viihde

boksi_kadella_1103

Kairan Kuidun asiakkaiden erikoisetuna kuituliittymän hintaan kuuluu Maxivision Viihde Peruspalvelu (norm. 6 € /kk). Maxivision Viihde on täydellinen viihdevalmius kuituliittymässäsi.
Se tuo myös ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen C More elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet.
Peruspalvelun saat käyttöösi hankkimalla tarvittavan digiboksin. Digibokseja Pudasjärvellä myy Pudaskone ja Koillis-Tele, Taivalkoskella Jokijärven Sähkö tai voit tilata verkossa www.maxivision.fi/kairankuitu.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Nelonen HERO, YLE Teema HD, YLE Fem HD, FOX HD, Sub HD, Jim, Kutonen, TV Viisi, LIV, AVA HD, National Geographic HD, TLC, FRII, Harju & Pöntinen.

Lisäksi Maxivisionin asiakkaat saavat veloituksetta BONUS kanavapaketin, jonka voi aktivoida käyttöön Maxivisionin palvelukeskuksesta, kuten myös alueuutiset. BONUS kanavapaketti sisältää Eurosport ja Discovery Channel-kanavat. Kirjaudu omilla Maxivision tunnuksillasi palvelukeskukseen osoitteessa www.maxivision.fi ja mene välilehdelle ”Kauppa”. Valitse kaupasta kanavapaketit ja listan ensimmäisenä kanavapakettina löydät ilmaisen BONUS kanavapaketin. Samoin valitset maksuttomat alueuutiset. Lisää kanavapaketit ostoskoriin ja siirry kassalle. Jatka ostosprosessi loppuun. Kanavapaketit on tämän jälkeen aktivoitu. Aktivoinnin jälkeen palvelu on voimassa vuoden, jonka jälkeen palvelun voi käydä aktivoimassa uudelleen.

Ylen HD-kanavilla vain Uudenmaan alueuutiset näkyvät koko maassa. Muut alueuutiset löytyvät toistaiseksi vielä tavallisilta kanavilta, joten esim. Pohjois-Suomen alueuutiset löytyvät kanavapaikalta 522.

Surffaa tutustumaan Maxivisioniin ota liittymästäsi kaikki irti!

maxivision-viihde

Kyselyt Maxivision Viihde -palvelusta tulee tehdä suoraan Maxivisionille (Maxisat Oy):
Puhelin: (09) 3508 2670
Sähköposti: maxivision(at)maxisat.fi
www.maxivision.fi