Ajankohtaista laskutuksesta

Ajankohtaista laskutuksesta

16.5.2018


Laskutusjärjestelmän vaihdosta johtuen osa Kairan Kuidun laskuista on lähtenyt asiakkaille eri muodossa (paperisena) kuin aiemmin. Viimeisimmät laskut ovat nyt lähteneet uudesta laskutusjärjestelmästä. Mikäli lasku on tullut paperisena vaikka verkkopankista on tilattu e-lasku tai sovittu pankin kanssa suoramaksusta, tulee e-maksusopimus tehdä vielä uudestaan omassa verkkopankissa ja sopia erikseen pankin kanssa suoramaksusta.

Huomaattehan myös, että suoramaksusta ei lähde enää asiakkaalle paperista muistutusta. Tarvittaessa laskun voi tulostaa omasta verkkopankista. Halutessaan laskun voi tilata myös sähköpostiosoitteeseen.

Pyydämme tekemään tarvittavat toimenpiteet laskujen toimittamistapaan liittyen kesäkuun loppuun mennessä, sillä heinäkuun alusta alkaen paperilaskuista lisätään laskulle 3 euron lisämaksu.

Pahoittelemme järjestelmän vaihdosta aiheutunutta vaivaa!

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus