Liittyminen

Huippunopeat ja luotettavat valokuituliittymät kotiin, mökille, taloyhtiöön ja yritykselle

Kairan Kuitu Oy rakentaa uusia valokuituliittymiä joka vuosi. Rakentaminen tapahtuu kahdessa vaiheessa, kesäkuussa ja elo-syyskuussa. Koska kaapelien asentaminen maahan vaatii aina maanomistajan tai tien hallinnoijan luvan, tulee tästä johtuen liittymätilaukset tehdä 2 kuukautta ennen rakentamisvaiheen alkua.

Liittymät on hinnoiteltu rakennettavan matkan mukaisesti. Mikäli kiinteistöönne on matkaa yli 120 metriä olemassa olevasta verkosta tai sen lähimmästä liityntäpisteestä, lasketaan kohteelle oma tarjous.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopiva liittymä ja palvelukokonaisuus!

lisätietoa kairan kuidun hinnat

Muistathan, että voit hyödyntää valokuidun hankinnassa kotitalousvähennystä!

Saat lisätietoa tästä.

Lue myös yleiset sopimusehtomme.

 

Liittymismaksut

Hinnat sisältävät alv 24%

Omakotitalot ja vapaa-ajanasunnot:

Rakennettava matka

Liittymän hinta

alle 40m

995 €*

40 – 80m

1490 €*

80 – 120m

1890€*

* Kairan Kuitu Oy varaa oikeuden tarkistaa liittymän hintaa, jos liittymän rakentaminen vaatii teiden alituksia, maksullisia kaapeleiden sijoituslupia tai muutoksia jo olemassa olevaan valokuituverkkoon.

yli 120m

Pyydä tarjous!

Rivitalohuoneistot*

*Koskee niitä rivitaloja, joissa on kuitu seinällä kiepillä tai päätettynä. Rakennetaan ulkokautta huoneistokohtaisesti. Ole yhteydessä, niin tarkistetaan taloyhtiösi kuitutilanne!

495€

Yritykset

Pyydä tarjous!

Sitoutumisaika

Sitoutumisaika 2 vuotta liittymän käyttöön kytkemisestä, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Irtisanomisaika 2 vuoden jälkeen on 2 viikkoa. Hintaan sisältyy päätelaite wlan-ominaisuudella, operaattoripalvelut sekä IPTV-palvelu. Palveluntuottajana toimii Cinia Oy. IPTV-palveluun tarvittavan digiboksin asiakas hankkii itse.

Pyydä tarjous valokuituliittymästä

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus