ISO-SYÖTE – VALOKUITULIITTYMÄT KAMPANJAHINNOIN!

ISO-SYÖTE – VALOKUITULIITTYMÄT KAMPANJAHINNOIN!

12.2.2019


Syötteen alueelle on rakennettu viime vuosien aikana kattava valokuituverkko, jonka myötä alueen vapaa-ajanasuntoihin ja kotitalouksiin on saatavilla huippunopeat internetyhteydet. Valokuituliittymiä myydään nyt kampanjahinnoin Iso-Syötteen alueelle! Hinnat alkaen 990 € – katso kohteesi hinnoittelu alla olevasta tieluettelosta! Klikkaamalla kuvaa, saat isomman version.

LIITTYMÄT 990 € (sis. alv 24%)
Rahkasarantie, Pikkutalvikintie, Tupasluikantie, Tähtisarantie, Siniheinäntie, Metsätähdentie, Juolukkapolku, Karhunsammaltie, Kämmekkäpolku, Kämmekkätie ja Mustikkapolku.

LIITTYMÄT 1490 € (sis. alv 24%)
Isosyötteentie, Ilveksentie, Sudentie, Sudenpolku, Ahmantie, Ahmanpolku, Karhuntie, Karhunpolku, Ketunpolku, Kärpäntie, Kärpänpolku ja Näädänpolku

Liittymismaksu sisältää maanrakennustyöt, valokuitukaapelin, liitokset ja jatkokset, asennukset sekä päätelaitteen, josta yhteyden saa joko langattomasti tai verkkojohdolla. Liittymä rakennetaan sisälle käyttökuntoon saakka.

Kairan Kuidun palvelupaketti sisältää 100/100Mbs liittymän lisäksi IPTV-palvelupaketin. IPTV vaatii erillisen digiboksin, jonka hankinnasta vastaa asiakas. IPTV-palvelupaketti mahdollistaa kahden eri digiboksin käytön ja sisältää lähes 20 kanavaa, joista suurin osa HD-laatuisina. Palveluun kuuluu myös mobiili tv-palvelu. IPTV-palvelussa TV:tä katsotaan internetin kautta, jolloin sen toimintaan eivät vaikuta säät tai kuuluvuusalueet, kuten perinteisessä antenniverkossa. IPTV:llä voi siten korvata koko antenniverkon käytön ja saada käyttöön lukuisia HD kanavia.

Kiinnostaako valokuituliittymä, mutta kiinteistö ei osu juuri kampanja-alueelle? Ota yhteyttä, niin katsotaan kampanjan yhteydessä toteutettuna hyvä tarjous!

Liittymiä myydään kampanjahinnoin jatketulla ajalla 15.5.2019 saakka. Mikäli tilauksia saadaan 20 tai enemmän, käynnistyy rakentaminen kesällä 2019. Kampanjahintaiset liittymät rakennetaan ja asennetaan yhdellä rakentamiskierroksella. Liittymä tulee käyttöön heti asennuksen jälkeen. Rakentamisen ehtona on tiealueen omistajan myöntämä kaapelin sijoituslupa.

Liittymä vaihtoehdot löytyvät osoitteesta https://www.kairankuitu.fi/palvelut-ja-hinnat/

Yhteydenotot:
p. 045-6160272

info@kairankuitu.fi

https://www.kairankuitu.fi/palvelut-ja-hinnat/ sivun lopusta Ota yhteyttä -lomakkeella

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Cinia palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic