Syötteen Lohilammen tontteihin kuuluu valokuituliittymä

Syötteen Lohilammen tontteihin kuuluu valokuituliittymä

26.6.2024


Pudasjärven kaupunki on rakennuttanut Syötteelle uuden kaava-alueen Välihuikosentien varteen. Lohilammen alue koostuu kahdesta alueesta, joissa on tontteja yhteensä noin 40 kpl. Tontit ovat myynnissä parasta aikaa ja tarkemmat tiedot niistä löytyvät osoitteesta https://www.infogis.fi/pudasjarvi/ tonttipörssistä.

Lohilammen alueen tontit ovat yllä olevassa kuvassa (infogis Pudasjärvi tonttipörssi) oikealla puolella. Tämän alueen tonttien ostajille kauppaan kuuluu myös Kairan Kuitu Oy:n valokuituliittymä. Liittymismaksu sisältyy tontin hintaan ja myös käyttöönotto on ilmainen. Tontin ostajalle annetaan kaupanteon yhteydessä tarkemmat ohjeet, kuinka liittymän tuloon kannattaa varautua jo rakentamisen suunnitteluvaiheessa.

Lohilammen alueen lisäksi tonttipörssissä on vielä myynnissä muutama aiemmin rakennetun Luokkavaaran alueen tonteista. Myös näille tonteille kuituliittymän saa edullisesti, 50 euron kytkentämaksulla.

Tarjolla siis loistavalla sijainnilla ja nopeilla valokuituyhteyksillä varustettuja tontteja – toimi pian!

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus