Taivalkosken taajama – uudet liittymät nyt 990 €

Taivalkosken taajama – uudet liittymät nyt 990 €

13.6.2018


Taivalkosken taajamassa tehdään uusi rakentamiskierros vielä syksyn 2018 aikana. Liittymien myynti alkaa viikolla 24 ja sitä tekee Kairan Kuidun yhteistyökumppani Novia Finland Oy puhelinmyyntinä. Liittymätilauksen voi tehdä myös suoraan Kairan Kuidun asiakaspalvelun numerossa 045-6160272.

Taajama-alueen omakotitaloihin liittymän saa nyt tarjoushintaan 990 €. Liittymismaksu sisältää kaikki rakentamis- ja materiaalikustannukset, päätelaite mukaan lukien. Kairan Kuidun liittymällä voi myös katsoa TV:tä ja korvata antenniverkon IPTV palvelulla, joka toki sisältyy kuukausimaksun hintaan! Asiakas vastaa ainoastaan IPTV-digiboksin hankinnasta. IPTV-palvelusta lisää www.maxivision.fi/kairankuitu Rakentaminen toteutuu, kun saamme vähintään 20 tilausta.

Syksyn kierroksella rakennetaan myös taloyhtiöiden liittymiä. Vaihtoehtoisia toteutustapoja on monia, joten kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsomme juuri teidän yhtiölle sopivan mallin!

Terveisin,

Kairan Kuitu Oy

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus