Valokuituliittymän tilaus

Tällä lomakkeella tilaat valokuituliittymän Ylikiiminkiin; kotiin, mökille, yritykseen tai taloyhtiöön. Saat tilauksestasi erillisen tilausvahvistuksen, kun olemme käyneet tilauksesi läpi.

  Etunimi*

  Sukunimi *

  HETU (ppkkvv-nnnt) *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Yritys

  Y-tunnus

  Laskutusosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Liittymän toimitusosoite

  Käyttöpaikan osoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Tilaan valokuituliittymän *

  Liittymismaksu:

  Hinta on ns. avaimet käteen paketti, joka sisältää maanrakennuksen ja teletyöt materiaaleineen. Liittymismaksuun sisältyy kotiin asennettava päätelaite, josta yhteyden saa sekä langattomasti että verkkojohdolla. Liittymä asennetaan käyttökuntoon saakka.

  Liittymismaksu laskutetaan asiakkaalta ennen rakentamisen aloitusta. Sopimus on määräaikainen ja voimassa 2 vuotta liittymän käyttöön kytkemisestä, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Irtisanomisaika 2 vuoden jälkeen on 2 viikkoa.

  Liittymävaihtoehdot kuluttajille:

  Kuukausimaksu:

  € / kk

  Hinnat sisältävät alv 24%. Kaikkiin kuluttajaliittymiin kuuluu IPTV-palvelu. Liittymään voi liittää 2 digiboksia ja IPTV-palvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksella. Asiakas vastaa IPTV-digiboksin hankinnasta. Lisätietoja: https://www.kairankuitu.fi/maxivision-viihde/

  Yritykset ja taloyhtiöt

  Liittymä- ja toteutusvaihtoehdot riippuvat paljon kohteesta, joten olemme teihin yhteydessä liittymätilauksen saatuamme.

  Lisätietoja yritysliittymistä: https://www.kairankuitu.fi/palvelut-ja-hinnat/yritykset/

  Liittymätilausta koskevat ehdot

  Sopimus tulee voimaan, kun Kairan Kuitu Oy on hyväksynyt tilauksen ja toimittanut tilausvahvistuksen ensisijaisesti tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai toissijaisesti postiosoitteeseen. Liittymän rakentamisen edellytyksenä on laajakaistatukirahoituksen saaminen Ylikiimingin valokuituhankkeelle sekä riittävä määrä tilaajia hankealueelta. Arvioitu rakentamisen ajankohta on vuosina 2022-2023. Mikäli em. rahoitus- ja liittymämääräehdot eivät täyty, raukeaa tämä sopimus automaattisesti. Asiakkaalla on tilausvahvistuksen saapumisesta lukien 14 vrk:n muutos-/peruutusoikeus tilaukseensa.

  Avaa ja lue sopimusehdot

  Kairan kuitu facebookissa

  Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus