Päätelaitteiden vaihtokampanja 1.-21.8.2020

Päätelaitteiden vaihtokampanja 1.-21.8.2020

16.7.2020


Kairan Kuitu Oy:n liittymistä suurin osa on rakennettu vuosien 2014-2015 aikana ja suurimmalla osalla käyttäjistä on edelleen käytössä alkuperäinen päätelaite, Genexis Platinum 4440. Laitteilla on nyt ikää jo 5-6 vuotta ja se saattaa alkaa näkyä niiden toiminnassa. Laite voi pätkiä nettiyhteyttä tai hidastaa muuten vain toimintaansa. Myös langattoman verkon teho hiipuu ajan saatossa. Viimeisen puolen vuoden aikana päätelaitteita onkin uusittu yhä kasvavalla tahdilla.

Siinä missä Genexis Platinumissa on käytössä vain yksi langaton taajuus (2,4Ghz), on uusimmissa päätelaitteissa käytössä 2 taajuutta. Kairan Kuidulla myynnissä olevassa CTS:n FWR5 päätelaitteessa on vanhaan päätelaitteeseen verrattuna kantavampi ja nopeampi langaton Dual Band 5 Ghz ja 2,4 Ghz WiFi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että erilaiset laitteet voivat käyttää juuri niille parhaiten soveltuvaa taajuutta. Monet vanhemmat laitteet toimivat vain 2,4Ghz taajuudella, mutta uudemmat puhelimet, tabletit ja tietokoneet osaavat valita kulloinkin parhaimman yhteyden tarjoavan taajuuden. Uusi päätelaite parantaa siten kodin langattoman verkon toimintaa merkittävästi.

Kampanjan aikana 1.-21.8. FWR5 päätelaitteita myydään hintaan 140€ (normaalisti 180€).

Päätelaitteiden suuresta vaihtomäärästä johtuen pyydämme tekemään sitovat ennakkovaraukset sähköpostilla osoitteeseen info@kairankuitu.fi. Päätelaitteita tilataan varausten mukaisesti ja toimitusaika ilmoitetaan jokaiselle varaajalle. Päätelaitteita voi noutaa sovittuna aikana Pudasjärvellä Kairan Kuidun toimistolta Kauppatie 5:stä sekä Taivalkoskella Sähkö-Matic Oy:ltä osoitteesta Ahmantie 15.

Aurinkoista kesää toivottaen,

Kairan Kuitu Oy

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Cinia palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic