Ylikiiminki: rakentamisalueet ja 100€ tarjouksen voimassaoloaika

Ylikiiminki: rakentamisalueet ja 100€ tarjouksen voimassaoloaika

11.5.2022


Ylikiimingin valokuituverkon rakentaminen on jaettu rahoituksen vuoksi kahteen hankealueeseen: Ylikiiminki I ja Ylikiiminki II. Näistä alueista Ylikiiminki I on saanut jo rahoituspäätöksen ja Ylikiiminki II odottaa vielä päätöstä. Tässä vaiheessa rakentamistiedotteemme koskevat siten ainoastaan Ylikiiminki I aluetta.

Ylikiiminki I alue on jaettu osa-alueisiin 1-6, jotka on esitetty alla olevalla kartalla. Rakentaminen alkaa osa-alueesta 1 jatkuen osa-alueeseen 2. Koska eri osa-alueiden rakentaminen tapahtuu eri aikaan, on niille myös 100€ tarjoushinta voimassa eri ajan.

Karttapohjan kuva: https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/

Rakentamisalueet 1 ja 2 – 100€ hinta voimassa 20.5.2022 mennessä saapuneille tilauksille. Tämän jälkeen hinta on 495€ siihen saakka, että kohde vielä ehditään ottaa mukaan rakentamiseen. Mikäli kohdetta ei enää ehditä ottaa mukaan, astuu voimaan normaali hinnasto, jossa liittymähinnat ovat alkaen 995€.

Rakentamisalueet 3-6 – 100€ hinta voimassa toistaiseksi kunnes ilmoitamme tarkempia päivämääriä. Valokuituverkon rakentaminen alkaa Ylikiiminki I alueella (osa-alueet 1 ja 2) kesäkuussa heti, kun saamme ELY-keskuksen myöntämän sijoitusluvan kaapeleille. Kun rakentaminen alkaa ja nähdään rakentamisen etenemistahti, tiedotetaan seuraavien vaiheiden aikatauluista tarkemmin.

Myös Ylikiiminki II alueelle 100€ hinta voimassa toistaiseksi.

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Cinia palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic