Rakentamistiedote / Ylikiiminki

Rakentamistiedote / Ylikiiminki

17.5.2023


Ylikiimingin valokuituverkon rakentamistyöt käynnistyivät talvitauon jälkeen maanantaina 15.5.2023.

Tällä hetkellä koneryhmiä liikkuu

  • Vesalassa Aumarannan- ja harjuntien alueella,
  • Ouluntiellä Vesalasta Oulua kohti,
  • Ouluntieltä Huttukylää kohti ja
  • alituksia tehdään mm. Alavuotontien varressa

Liittymäasennukset

Tilaajapäässä tehtävät liittymäasennukset jatkuvat kesä-heinäkuussa niillä alueilla, joilla kaapelointi on ehditty tehdä. Liittymäasennuksen ajanvaraus tapahtuu sähköisesti. Noin 2 viikkoa ennen lähetetään alueittain asennettavissa oleville kohteille sähköpostilla linkki ajanvarausjärjestelmään. Tiedotamme tästä vielä lähempänä tarkemmin.

Pihakuvien palautus pikaisesti!

Jos ette ole vielä palauttaneet omaa tonttia koskevaa pihakuvaa sekä mukana olevaa telekaapelinsijoituslupaa, niin palautattehan molemmat asiakirjat pikaisesti! Mikäli tarvitsette apua kaapelireitin katsomisessa tai tontilla olevien haittojen pohtimisessa, niin olettehan yhteydessä info@kairankuitu.fi tai p. 045-6160272.

Kaapelinsijoituslupien palautus

Tiekunnille ja yksittäisille maanomistajille on lähetetty kevään aikana erillinen kaapelinsijoituslupalomake karttaotteineen. Mikäli ette ole vielä palauttaneet lupaa allekirjoitettuna, niin toimitattehan sen meille viipymättä! Mikäli luvassa on jotain epäselvää tai reittiä pitää muuttaa, niin olkaa yhteydessä info@kairankuitu.fi

Vieläkö ehtii tilata?

Kyllä, rakentamattomille alueille liittymän ehtii vielä tilata 100€ tarjoushinnalla. Nyt on viimeiset hetket hoitaa tilaus kuntoon. Jälkikäteen liittymän rakentaminen maksaa alkaen 995€.

Aurinkoista kesää toivottaen,

Kairan Kuidun väki

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus