Tulisitko meille töihin?

Tulisitko meille töihin?

6.3.2024


Kairan Kuitu Oy on paikallinen teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita valokuituyhteyksiä Pudasjärven, Taivalkosken ja Ylikiimingin alueilla. Yhtiön omistavat Pudasjärven Kaupunki ja Taivalkosken kunta. Kairan Kuitu Oy täytti 10 vuotta syksyllä 2023.

TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA

Kairan Kuitu Oy hakee vakituiseen kokoaikaiseen palvelukseen teknistä asiakaspalveluhenkistä henkilöä niin toimisto- kuin maastotehtäviin Pudasjärvelle.

Työtehtävien kuvaus

Kairan Kuitu Oy on pieni kolmen henkilön ketterä ja joustava työyhteisö, jolla on omaa valokuituverkkoa n.2000km.  Verkkoa laajennetaan lisää vuosittain.  Yhtiön tehtävänä on huolehtia valokuituverkon toiminnasta sekä loppuasiakkaiden internetpalveluista. Verkkoa ja palveluita kehitetään aktiivisesti tiiviissä yhteistyössä useiden yritysten ja toisten vastaavien pienten verkkoyhtiöiden kanssa.

Työtehtäviä jaetaan henkilöiden osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Valittavan henkilön tehtäviin sisältyy siten osia seuraavista tehtäväkokonaisuuksista

  • sähköisten asiakastieto- ja dokumentointijärjestelmien käyttö ja tietojen päivitys (käytössä mm. Netvisor ja Keycom ohjelmat)
  • laskutuksen hoitaminen
  • tekninen asiakaspalvelu ja neuvonta sekä pienet viankorjaustyöt (toimistolla ja asiakkaan luona)
  • ajoittain kaapelinäyttöjen tekeminen maastossa
  • teleasentajan työtä avustavat tehtävät viankorjauksissa ja uusien liittymien rakentamisessa

Työnkuvaa voidaan muovata jossain määrin työntekijän osaamisen ja henkilökohtaisten toiveiden myötä. Oletuksena ei ole, että avoinna olevaan tehtävään löydetään heti valmis kaiken osaava henkilö. Olennaista on hakijan oma mielenkiinto erilaisiin teknisiin ratkaisuihin ja ennen kaikkea halu oppia uutta. Mikäli tehtävät tai järjestelmät ovat uusia, opastetaan niiden käyttöön.

Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys, reipas ja asioihin tarttuva järjestelmällinen asenne ovat edellytyksenä tehtävän hoitamiselle. Eduksi katsotaan kokemus erilaisten tietojärjestelmien käytöstä aiemmissa työtehtävissä.

Työ on ajoittain liikkuvaa työtä Pudasjärvi-Taivalkoski-Ylikiiminki alueella. Työtä tehdään niin toimistossa, asiakkaiden luona kuin maastossakin. Työssä edellytetään voimassa olevia ammattipätevyyskortteja (vähintään tieturva 1) sekä B-ajokorttia. Työssä liikutaan pääasiassa omalla autolla. Avustamme tarvittaessa ammattipätevyyskorttien hankinnassa. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Tarjoamme:

Tarjoamme taustasi ja oman kiinnostukseksi mukaan muotoutuvan tehtäväkentän nopeasti kehittyvän valokuitutoimialan parissa. Työpaikkamme on joustava pieni organisaatio, jossa pääset näkemään, osallistumaan ja tekemään tehtäviä hyvin laajasti valokuituverkon rakentamisesta aina loppuasiakkaiden teknisten haasteiden ratkaisuun saakka. Yrityksellämme on käytössä niin lounasetu kuin myös liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut kuten tietokoneen ja puhelimen puhelinedulla.

Arvostamme hakijassa:

  • Reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn tiiviissä yhteistyössä oman organisaation ja yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Halua kehittyä ja kykyä omaksua uusia asioita

Työsuhde alkaa kevään tai alkukesän 2024 aikana sopimuksen mukaan.

Haku on avoinna 7.4.2024 saakka tai kunnes tehtävään sopiva henkilö on löytynyt. Työhakemus palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostilla marianne.mantylehto (at) kairankuitu.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot: p. 0400-563553 / marianne.mantylehto (at) kairankuitu.fi

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus