Ylikiiminki I -alue sai rahoituksen!

Ylikiiminki I -alue sai rahoituksen!

1.4.2022


Tasan vuosi sitten julkistettiin liittymismaksun hinta 100€ ja jälleen näin aprillipäivän kunniaksi meillä on ilo kertoa, että Ylikiiminki I alueelle on juuri myönnetty Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen laajakaistatuki EU:n elpymisvaroista. Ylikiimingin valokuituverkon rakentaminen siis käynnistyy kesällä 2022! Tiedotamme vielä tarkemmasta rakentamisaikataulusta myöhemmin lisää.

Ylikiiminki I alueeseen kuuluvat alueet on esitetty oheisessa kartassa vihreällä pohjalla ja Ylikiiminki II alue sinisellä.

Ylikiiminki II hankkeen osalta ELY ei ole vielä tehnyt päätöstä, joten hanke odottaa lopullista ratkaisua. Tiedotamme tämän alueen osalta heti lisää, kun saamme tarkempaa tietoa.

Miten asia etenee?

Lähetämme kaikille Ylikiiminki I alueen tilaajille tarkemman infopaketin pääsiäisen jälkeen. Samoin kaapelien sijoituslupien osalta lähestymme tiekuntia ja yksityisiä kiinteistöjen omistajia huhti- ja toukokuun aikana.

Rakentamiseen liittyen on varmasti mielessä monenlaisia avoimia kysymyksiä, joten järjestämme kaikille avoimen infotilaisuuden Ylikiimingin asukastuvalla 3.5. klo 18-20.

Valoisaa kevättä toivottaen,

Kairan Kuitu Oy

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Cinia palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic