Kampanja: Parempi langaton verkko lisäpäätelaitteella

Kampanja: Parempi langaton verkko lisäpäätelaitteella

15.3.2023


Valokuituliittymissä käytettävät kotipäätelaitteet ovat viime vuosina kehittyneet huimaa vauhtia. Päätelaitteiden keskimääräinen käyttöikä on yleensä 3-5 vuotta. Uusissa päätelaitteissa kehitys on tapahtunut nimenomaan langattoman verkon puolella. Jos vanha päätelaite kuitenkin toimii, voidaan kodin langattoman verkon toimintaa parantaa merkittävästi uudella pienellä lisälaitteella.

Tarjoamme Kairan Kuitu Oy:n asiakkaille EX600 lisälaitetta nyt kampanja hintaan 130€. Laitteen normaali hinta on 160€. Hinnat sis. alv 24%.

Miksi jatkaa päätelaitteen käyttöikää lisäpäätelaiteella?

Kairan Kuitu Oy:n asiakkailla on käytössä vielä alkuperäisiä, jo useita vuosia vanhoja päätelaitteita, joiden tekniset ominaisuudet ovat jääneet kovasti jälkeen. Siinä missä vanha päätelaite toimi yhdellä taajuudella (2,4GHz), toimivat uudemmat jo kahdella taajuudella (2,4GHz ja 5GHz). Taajuuden lisäksi päätelaitteissa on kehitetty langattoman verkon lähetystekniikoita siten, että vanhan päätelaitteen antaessa maksimissaan n. 60Mbps nopeuden, antaa nyt tarjoamamme uusin Wifi6 teknologiaa oleva päätelaite jo jopa 600Mbps nopeuksia (edellyttää toki 1Gbps liittymää). Oheisessa kuvassa testaustuloksia on kuvattu tarkemmin:

Mikäli haluat varata lisäpäätelaitteen kampanja hintaan, lähetä laitevarauksesi oheisella lomakkeella https://www.kairankuitu.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomake/ 29.3.2023 mennessä. Huomaathan, että varaus on sitova.

Kampanjalaitteet tilataan yhdessä erässä määräajan päätyttyä ja tilanneille asiakkaille ilmoitetaan erikseen, kun laite on noudettavissa.

Kairan kuitu facebookissa

Kairan Kuitu Logo Suomen Seutuverkot jäsen Lounea palvelinkumppani Yhteistyökumppani Pudas-kone Yhteistyökumppani Sähkö-Matic Yhteistyökumppani Sähkö-Artpe Yhteistyökumppani Maaseuturahasto Yhteistyökumppani ELY Keskus